×

Naslovnica

Obavijesti

O školi

Nastava

Upisi u školu

Erasmus+

e-Potvrda o statusu učenika

Kontakt

Linkovi

Online nastava
7. svibnja 2020.

Nastavni materijali nekih nastavnika se nalaze na školskom Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UCw25zWN8TGmhy4XjPFXVQew/featured

Ordinacija školske medicine
Obrada osobnih podataka
Rad školske knjižnice

Radno vrijeme školske knjižnice, kao i propisane mjere zaštite možete pročitati ovdje.

Upute za vrednovanje nastave na daljinu
Virtualne učionice

Drage učenice i učenici,

Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. nastava će se odvijati online u virtualnim učionicama. Sve informacije moći ćete pratiti na stranicama Škole gdje će se objavljivati nove upute i rasporedi. Vjerujemo da ste se već pridružili svojim virtualnim razredima! Popis linkova je u nastavku (samo kliknite ime grupe i link će vas odvesti tamo).

Iz obraćanja ministrice ravnateljima - 14.3.2020.

Radimo u vrlo izazovnom vremenu, ali moramo osigurati sigurnost i funkcioniranje sustava obrazovanja. Situacija kao u Hrvatskoj, pa i teža, u čitavoj je EU, ali i u svijetu. Od ponedjeljka barem 18 država članica EU imat će zatvorene škole i druge institucije u području odgoja i obrazovanja.

Jučer je Vlada donijela odluku da neće biti nastave u školama, na visokim učilištima, a niti vrtići neće raditi u redovitom opsegu (Odluka Vlade: https://vlada.gov.hr/sjednice/212-telefonska-sjednica-vlade-republike-hrvatske/28985žž

Cilj je da do srijede uspostavimo funkcionalan sustav učenja na daljinu za sve učenike. U ponedjeljak razrednici trebaju testirati virtualne razrede, u utorak predmetni nastavnici testiraju virtualne razrede, a od srijede počinje nastava u virtualnom razredu za sve škole.

Od ponedjeljka će maturanti imati mogućnost pratiti nastavu na Sportskoj televiziji.

Prva tri razreda srednje škole neće pratiti preko TV-a, nego će materijale imati online i u virtualnim učionicama.


Upute za virtualne učionice

Drage učenice i učenici,

U privitku se nalazi uputa za pridruživanje virtualnim učionicama. Ako se već do sada niste pridružili vašoj virtualnoj učionici molimo da ih pažljivo proučite pridružite se vašem razredu. Ukoliko imate problem s pristupnim kodom - AAI indentitet (domene @skole.hr dobivene od Carneta u Školi) javite se vašem razredniku.

Rok za Vaše pridruživanje virtualnoj učionici je do ponedjeljka 16.3. u 8:00 sati.

Vidimo se u online okruženju!

Uputa za pridruživanje virtualnim učionicama

Tele2 obavijest

U izvanrednim okolnostima zbog koronavirusa u Hrvatskoj, Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog interneta, omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu.

Detaljniji dopis je u privitku

Tele2 ponuda