×

Naslovnica

Obavijesti 2021./22.

O školi

Nastava

Upisi u školu

Erasmus+

e-Potvrda o statusu učenika

Kontakt

Linkovi

Projekt Erasmus - Think Global Entrepreneur Local
Prezentacija o projektu „Think Global Entrepreneur Local“

19. siječnja 2022.
Prezentacija modne revije na Danu socijalnog poduzetništva
25. studenog 2021.
Izviješće sa online treninga učenika i nastavnika
10. listopada 2021.

I ove se godine naša škola uključila u projekt Think Global Entrepreneur Local na čelu s profesoricama Sanjom Padavić, Andreom Lach, Sandom Mlačić i Linom Debelić. Prvotni plan je bio upoznati zainteresirane učenike s poduzetništvom i nakon otputovati na Cipar kako bi se upoznali s drugim članovima projekta te kako bi se u potpunosti upoznali s pojmom socijalnog poduzetništva. No, zbog epidemiološke situacije predavanja s Cipra odvijala su se na ZOOM-u.

Naša škola je bila povezana sa školama iz Turske i Makedonije te smo svi zajedno sudjelovali na edukativnim radionicama od 15. do 17. rujna i od 22. do 23.rujna. Na predavanjima smo se upoznali međusobno, ali i dublje s projektom. Saznali smo za puno socijalnih poduzeća, poduzetnika, a i sami smo iskusili kako se izrađuju poslovni planovi.

Upoznali smo puno ljudi istih interesa, a uz virtualnu baklavu, pokoju pizzu i malo glazbe, skoro pa smo uspjeli steći puni dojam o Cipru. Znamo da je ovo tek početak našeg ulaska u svijet socijalnog poduzetništva, ali smo sigurni da će se naše znanje širiti i nadamo se da ćemo jednoga dana uspjeti djelovati na državnoj, ako ne i svjetskoj, razini.